Gratis ophalen van defecte, schade of sloop autos

Als één van de weinige kwalitatieve en gecertificeerde sloopbedrijven van auto’s in Nederland, zorgt ARN ervoor dat uw defecte auto’s, uw schadeauto’s of sloop autos op een vakkundige manier wordt opgehaald om daarna op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier te worden verwerkt (slopen of verkopen). Deze service is uniek en ook nog gratis bij ARN. Mede door de grote landelijke dekking van vestigingen of partners van ARN is er altijd een transporteur in uw buurt die zorg kan dragen voor de snelle afvoer van uw te verwerken auto.

Zodra u met één van onze medewerkers hebt afgesproken waar en wanneer de auto wordt opgehaald dan wordt de chauffeur van de takelwagen hiervan op de hoogte gesteld.
Deze zal voordat hij op de afgesproken plaats arriveert contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen van zijn aankomst.

Contante betaling

Heeft u afgedankte auto’s of “sloop autos” bij u voor de deur staan en u wilt deze graag kwijt? Of heeft u in een leuke auto gereden maar deze is nu te oud of te onveilig om erin te rijden, APK afgekeurd en staat deze alleen maar in de weg?

Denk dan eens aan ARN. Als u contact opneemt met ARN wordt u professioneel en vakkundig te woord gestaan en zal er eventueel een bedrag worden afgesproken voor uw sloop auto’s. ARN is daarom een gecertificeerd auto demontagebedrijf die gratis uw auto bij u ophaalt, wanneer het u uitkomt en zorgt voor direct contante betaling bij op halen van uw te verwerken auto. Onze chauffeur neemt vooraf contact met u op en zal met u een prijs afspreken.
Bij aankomst deze direct het afgesproken bedrag aan u overhandigen.

Direct gevrijwaard van sloop autos

Het is natuurlijk belangrijk dat uw auto op een verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en dat u weet dat hij vakkundig en op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Het is ook erg leuk om te weten dat u contant het afgesproken bedrag voor uw sloop auto’s ontvangt bij het ophalen van uw auto. Maar minstens net zo fijn is het om te weten dat u bij het ophalen ook direct een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt, zodat u zeker weet dat uw auto niet meer uw eigendom is en u dus ook geen onverwachte kosten zult ontvangen zoals wegenbelasting.

ARN neemt al deze zorgen uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met ARN en wij doen de rest.

Gegevens voertuig:

Uw gegevens: