Auto onderhoud

Wanneer u uw auto goed en tijdig laat onderhouden voorkomt u reparaties. Bij ARN kunt u terecht voor auto onderhoud, zowel voor een kleine beurt, grote beurt als voor een APK-keuring.

Kleine beurt
Tijdens een kleine beurt controleren wij uw auto op ongeveer 25 onderdelen. Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, hierdoor voorkomt u dat u voor verassingen komt te staan en gaat u veiliger de weg op.

Grote beurt
Bij een grote onderhoudsbeurt lopen wij uw auto na op ongeveer 90 punten. Zo krijgt u een volledig inzicht in de technische staat van uw auto.

APK-keuring
Laat altijd op tijd een APK-keuring uitvoeren, zo voorkomt u een boete. Tijdens een APK-keuring lopen wij uw auto in ongeveer 45 minuten na op verschillende onderdelen. Zo controleren wij de uitlaatgassen, banden, remmen, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting, carrosserie, gebruikte brandstof, het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en de afmelding bij de RWD.

Contact opnemen voor auto onderhoud

Wilt u uw auto laten repareren of langs komen voor een beurt voor uw auto? Klik op een van onderstaande knoppen om contact op te nemen met ARN. Gebruik de linkerknop om naar onze contactgegevens te gaan. Bij de rechterknop kunt u direct een offerte aanvragen voor uw auto onderhoud.